Assurandør taler med kunde

Job & Karriere

Hos os går høj faglighed og arbejdsglæde hånd i hånd

Vil du arbejde sammen med os?

Thisted Forsikring er især kendt på hjemmebanen i Thy og på Mors. Vi har også mange kunder i resten af det vi kalder for Danmarks Rygrad. Og vi er i vækst. Derfor udvider vi løbende medarbejderstaben.

Her kan du læse om at være medarbejder hos os.

Medarbejder ved computer

 

Thisted Forsikring som arbejdsplads

Thisted Forsikring beskæftiger knap 100 medarbejdere, hovedparten på hovedkontoret i Thisted. Vi har også kontorer i Herning og Aalborg. Størstedelen af medarbejderne i Thisted Forsikring er forsikringsuddannede, men vi har også it-specialister, jurister, kommunikations- og marketingmedarbejdere, talknusere og taksatorer med håndværksmæssig baggrund – og så er der selvfølgelig vores uundværlige kolleger i Intern Service.

Uformel kultur

Vi har en uformel og imødekommende virksomhedskultur – vi tror på at vi sammen kan spille hinanden bedre. Hos os vil du opleve at du har et tæt og forpligtende samarbejde med dine kolleger på tværs af afdelingerne. Vi kan også lide at hygge os sammen. Det gør vi til sociale begivenheder og fælles teamwork-dage hvor vi tager afsted sammen og lærer nyt. Og i kantinen til frokost, hvor vi får sund og lækker mad lavet af vores kok.

Tæt på beslutningerne

Som medarbejder i Thisted Forsikring er du tæt på beslutningerne. Vi sætter pris på en åben og tillidsfuld dialog mellem ledere og medarbejdere. Det gælder både i hverdagen og på de store linjer, blandt andet i Samarbejdsudvalget og på afdelingsmøder. Vi arbejder strategisk og målrettet med trivsel som vi betragter som et fælles anliggende. Vi har en høj trivsel – faktisk blandt de “bedste” 10% af danske virksomheder.

Vi kan lide mennesker

Vi er stolte af at være lokale, og vi sætter en ære i at give kunderne en god service med et smil i stemmen. Forsikring handler om tryghed, og mange mennesker oplever at forsikring er kompliceret og svært at forstå. Derfor er det vigtigt at du som medarbejder i Thisted Forsikring kan lide mennesker og er god til at kommunikere og samarbejde, til gavn for både vores kunder og dine kolleger.

Sund kantineordning

Anita er vores kok og hun sørger hver dag for at vi får en sund og varieret morgenmad og frokost. Anita er tilknyttet vores hovedkontor i Thisted. Medarbejdere i Herning og Aalborg spiser af Anitas lækre mad når de besøger os på hovedkontoret.

Vi tror på at vi med ordentlig brændsel arbejder bedre og mere effektivt.

Dig som bliver medarbejder hos os

Løsningsorienteret og god til mennesker

Du ser vejen til kundernes behov og du tør give noget af dig selv

Tager ansvar og byder ind med dine kompetencer

Du er tæt på beslutningerne og klar til selv at løfte opgaverne

Teamånd og samarbejde om at nå i mål

Du spiller med på holdet og skaber god stemning omkring dig

Hvad vi tilbyder

Vi vil gerne have glæde af dine kompetencer og personlighed. Men du får også noget tilbage.

  • En livlig hverdag med gode kolleger og masser af holdånd
  • Ansvar og faglig udvikling
  • Kort kommandovej og nærhed til beslutninger
  • Uformel kultur hvor vi tager vare på hinanden
  • Høj trivsel og fokus på det gode samarbejde

Du kommer godt i gang

Som nyansat hos os vil du blive en del af vores onboarding program. De første tre uger vil vi planlægge et program for dig hvor du vil få den nødvendige faglig viden, branchekendskab og indsigt i vores organisationskultur.

Vi tilpasser programmet efter den stilling du skal varetages. Elementer der kan indgå i dit onboarding program kan være:

  • Introduktioner af de forskellige afdelinger
  • Medlyt i skade og kundeservice
  • Undervisning i it-programmer
  • Samkørsel med en assurandør eller taksator

Udover onboarding programmet så vil vi også tilknytte en mentor til dig, som vil hjælpe dig fagligt og socialt med at komme godt i gang.

Fandt du ikke svar?

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du læse mere. Du er også altid velkommen til at kontakte os i HR & Kommunikation hvis du har flere spørgsmål om job og karriere ved Thisted Forsikring.

Hvordan søger jeg job ved Thisted Forsikring?

Under Ledige stillinger eller via dette link https://www.thistedforsikring.dk/ledige-stillinger/ kan du se alle ledige stillinger. Vi benytter os af online rekruttering, og link og hjælp til selve ansøgningsprocessen fremgår af stillingsopslaget.

Kan jeg sende en uopfordret ansøgning til Thisted Forsikring og hvordan?

Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Send en e-mail med dit CV til Karina Drejer Møller på kdc@thistedforsikring.dk

Da vi tillægger de personlige egenskaber stor værdi, modtager vi gerne uopfordrede ansøgninger fra personer både med og uden en baggrund i forsikringsbranchen.

Alle ansøgninger bliver behandlet seriøst og fortroligt. Vi opbevarer din ansøgning i seks måneder i vores emnebank, hvis en stilling skulle blive aktuel.

Uddanner Thisted Forsikring finanselever?

Ja, vi ansætter hver år nye finanselever som får en all-round finansuddannelse inden for forsikring. Som finanselev kommer du på turnus rundt i alle afdelinger. Det er et godt udgangspunkt for din videre karriere.

Vi ansøger typisk efter nye finanselever i 1. kvartal hvert år til tiltrædelse 1. august samme år.

Tilbyder Thisted Forsikring praktikophold?

Ja, vi modtager gerne praktikanter på vores hovedkontor i Thisted.

Send ansøgning og relevante papirer til HR-medarbejder Karina Drejer Møller på kdc@thistedforsikring. Husk at fortælle os hvilken periode du ønsker en praktikplads.

Klassisk og moderne

Thisted Forsikring er den næstældste virksomhed i Thy. Vi har solide rødder helt tilbage fra stiftelsen i 1853. Men vi er også en velkonsolideret og moderne virksomhed i god vækst.

Thisted by i gamle dage

Bliv finanselev

I Thisted Forsikring får du en solid uddannelse og masser af ansvar hvis du har mod på at tage ansvar for din egen udvikling – et godt fundament for din fremtid. Vi stiller alle muligheder til rådighed, men det er op til dig at bruge dem.

Søg uopfordret

Du er velkommen til at sende os en ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Karina Drejer Møller
Karina Drejer Møller
HR-konsulent