Mand og kvinde går på sti mod havet i klitlandskab

Assurandør med salgsdrive søges

Kan du balancere højt salgsdrive og gode kundeoplevelser?

Så kan det være dig vi leder efter.
Thisted Forsikring søger en ny assurandør til Mors med tiltrædelse hurtigst muligt

3 gode grunde til at du skal blive assurandør hos os

 1. Du kan lide at sælge kvalitet og have et stærkt brand bag dig.
 2. Du vil gøre en forskel for vores nye og eksisterende kunder og opretholde langvarige kundeforhold med fokus på ordentlighed og tæt kontakt.
 3. Du får mulighed for at få en uddannelse indenfor forsikringsbranchen.

 

Som assurandør hos os, er du den tætteste forbindelse mellem Thisted Forsikring og kunderne. Derfor er det vigtigt du arbejder efter den strategi at det høje salgsdrive og de gode kundeoplevelser går hånd i hånd. Dine arbejdsopgaver vil b.la. bestå af opsøgende salg målrettet nye kunder, mens du på samme tid opretholder god kontakt til dine eksisterende kunder. Det har derfor stor betydning, at du evner at vedligeholde og udbygge en kundekreds.

Du er et godt match for os, hvis du er

 • Drevet af det gode salg der altid har kunden i centrum
 • Handlingsorienteret og struktureret
 • En god formidler så du kan rådgive kunderne efter deres forsikringsbehov. Vi sælger ikke bare for at sælge
 • Konkurrenceorienteret og selvmotiveret
 • Kontaktskabende og god til at skabe relationer til kunder
 • God til at bevare langvarige kundeforhold

 

Thisted Forsikring er en kundeejet virksomhed, og vi vil være tæt på vores kunder. Vi sætter en ære i at forstå kundernes hverdag og behov samt levere en service og rådgivning, som de trygt kan træffe beslutninger ud fra. Kort sagt: Vi ønsker at være et selskab der gør en forskel for vores kunder.

Det er en fordel du har erfaring fra forsikringsbranchen, men ikke et krav. Til gengæld er det essentielt at du er en dygtig sælger og at du altid bestræber dig på at levere det optimale både i forhold til salg og kundetilfredshed.

Vi forventer at du som person er

 • Initiativrig og igangsættende – du skal drive dig selv
 • Resultatorienteret og arbejder målrettet for at skabe flere tilfredse kunder
 • Tillidsskabende og forstår hvad en god kundebetjening betyder for kunden
 • Udadvendt og positiv

 

Er du et match for os tilbyder vi dig en arbejdsplads hvor der er mulighed for personlig og faglig udvikling. En afvekslende hverdag hvor du i høj grad selv er med til at planlægge og strukturere din tid. Attraktive lønforhold, pensionsordning, sundhedsforsikring, tandforsikring samt kørselsordning og andre personalegoder.

Når du begynder hos os, vil du deltage i vores onboardingforløb på hovedkontoret i Thisted. Forløbet giver dig et solidt kendskab til selskabets mange facetter og mulighed for at lære dine nye kolleger godt at kende. Det er vigtigt for os at alle får en god velkomst.

Du søger stillingen ved at udfylde en virtuel spørgeramme. Du skal derfor ikke udarbejde en traditionel ansøgning, men du må gerne vedhæfte dit CV. Du skal svare på en række spørgsmål, som du kan tilgå via dette link: https://www.speedrecruiters.com/job-run/jobs/1984/start?locale=da

Det tager cirka 15 min og du finder hurtigt ud af om du er et godt match for os i forhold til denne stilling.

Er du interesseret i yderligere oplysninger omkring stillingen er du velkommen til at kontakte vores salgschef Bo Østergaard Thomsen på 5144 7662

Seneste ansøgningsfrist er den 19. april 2021, og der vil løbende blive afholdt samtaler.

Vil du læse mere om hvad det vil sige at arbejde ved Thisted forsikring, så klik her: https://www.thistedforsikring.dk/job-karriere/