Persondata

Vi passer godt på de oplysninger vi har om dig som kunde

Retningslinjer for persondata

Her kan du læse om vores retningslinjer for behandling af dine personoplysninger – både som bruger på www.thistedforsikring.dk og som registreret person i Thisted Forsikrings systemer.

 

Når Thisted Forsikring registrerer oplysninger om dig, skal vi ifølge databeskyttelsesreglerne orientere dig om, hvem der er dataansvarlig; hvorfor vi behandler oplysningerne om dig; hvem oplysninger om dig kan videregives til, hvordan du kan gøre indsigelse; hvordan du kan tilbagekalde et eventuelt afgivet samtykke; og hvordan du kan klage over Thisted Forsikrings behandling af dine oplysninger.

Sådan bruger vi dine persondata

Vi bruger dine oplysninger til at behandle dine forsikringer. Hvis du har givet dit samtykke til det, holder vi dig orienteret om vores produkter inden for forsikring.

De oplysninger vi typisk har om dig, er dine kontaktoplysninger, dit CPR-nummer og dine police-og betalingsoplysninger. Hvis du har haft en skade, har vi også dine skadesoplysninger.

  • Du har ret til at få oplyst hvilke persondata vi har om dig
  • Du har ret til at tilbagekalde dit samtykke til vores brug af dine personlige oplysninger

Hvis du gerne vil have et overblik over de personoplysninger, vi har om dig, eller hvis du ikke længere ønsker at blive orienteret om vores produkter, er du velkommen til at kontakte os. Vær dog opmærksom på at vi har brug for dine personlige oplysninger for at kunne betjene dig som kunde hos os.

 

Vi behandler dine persondata efter reglerne

Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesreglerne. I visse tilfælde udveksler vi dine oplysninger med eksterne samarbejdspartnere.

Hvis loven kræver det, giver vi oplysningerne videre til offentlige myndigheder.

 

Vi gemmer oplysninger om din brug af hjemmesiden

Når du bruger vores hjemmeside, benytter vi cookies til at gemme oplysninger om din brug af siderne. En cookie er en lille computerfil, som du automatisk downloader til din computer når du besøger vores hjemmeside. Vi bruger en cookie til at se hvordan du bruger vores hjemmeside og hvad du interesserer dig for på hjemmesiden, så vi kan gøre siden endnu bedre og lettere for dig at bruge, og også målrette anden kommunikation til dig.

Når du logger ind på ”Min Side” via hjemmesiden, kan vi identificere dig. Vi behandler dine oplysninger fortroligt.

Du finder vores cookiepolitik længere nede på denne side.

 

Vi optager nogle af vores kundesamtaler

Når du ringer til os, kan din samtale blive optaget. Vi bruger optagelserne til uddannelse af vores medarbejdere for at forbedre vores kundeservice. Vi sletter optagelserne efter brug og senest efter to måneder. Du har mulighed for at fravælge optagelse af samtalen når du ringer til os.

 

Klage over Thisted Forsikrings behandling af dine oplysninger

Hvis du er utilfreds med vores behandling af dine oplysninger, kan du klage til Datatilsynet.

 

Cookiepolitik

Vi bruger cookies for at kunne give dig en god betjening på vores hjemmeside.

Ejeroplysninger

Dette website udbydes og administreres af:

Thisted Forsikring
Thyparken 16
7700 Thisted