Vi sikrer de ting du holder af

Vi tænker og handler lokalt...

Det ligger i vores DNA

Vi ønsker at være en aktiv medspiller i egnsudviklingen og er stolte af at være en del af lokalsamfundet. Derfor støtter vi de klubber og foreninger der gør Danmarks Rygrad til et aktivt område med muligheder for både børn, unge og ældre at holde sig aktive og leve et sundt og socialt liv. Vi vil gerne bære fællesskabet frem.

Om et partnerskab med Thisted Forsikring

En partnerskabsaftale er et længerevarende samarbejde hvori Thisted Forsikring og klubben i samarbejde hjælper hinanden med at sikre værdi af aftalen. Det er nemlig vores erfaring at det giver et bedre samarbejde og langvarige relationer hvis vi giver hinanden håndslag på at vi gensidigt kan støtte hinanden.

  • Tættere relation med Thisted Forsikring
  • Mulighed for aftale uden økonomisk loft
  • Mulighed for afholdelse af større events i samarbejde med Thisted Forsikring
  • Hjælp til indsamling af emner

Men hvorfor nu det?

Vi har valgt partnerskabsmodellen fordi de klubber og foreninger vi støtter, kan hjælpe os med at blive ved med at være et lokalt alternativ til de store forsikringsselskaber med base i København. Jo flere gode kunder vi har, jo bedre bliver Thisted Forsikrings mulighed for også fremover at levere en personlig service, fastholde arbejdspladserne i lokalområdet og støtte endnu flere lokale klubber, foreninger og initiativer.

Når en klub eller forening indgår i en partnerskabsaftale med os, bliver vi sammen enige om et økonomisk bidrag som udbetales før aftalens start.

Klubben skal gøre en særlig indsats ved at levere kundeemner til Thisted Forsikring. På forhånd aftaler vi derfor med klubben hvilket beløb vi vil belønne kundeemner med.

Støt din klub

Doner op til 500 kroner til din klub

Indtast dine kontaktinformationer og få et tilbud på dine forsikringer fra Thisted Forsikring. Så donerer vi 250 kroner til din klub som tak. Vælger du også at blive kunde, donerer vi yderligere 250 kroner til klubben.

Hovedsponsor

Mors-Thy Håndbold

Mors-Thy Håndbold er grundlagt i 2007 som et elitesamarbejde mellem Thisted IK og HF Mors hvor Thisted Forsikring også er hovedsponsor. Vi står bag de blå.

Hovedsponsor

Thisted FC

Som hovedsponsor for Thisted FC, både på elite- og amatørniveau er vi hos Thisted Forsikring en af de væsenlige drivkræfter bag fodbold i Thy. Det er vi stolte af.